Blog

Waarom rookt men een waterpijp?

De relaxte en ontspannen ervaring van het roken van een waterpijp, waaronder de voorbereiding van de pijp en de tabak valt, is de nummer een reden om een waterpijp te gaan roken. Het gaat niet om een ​​high of een snelle nicotine fix, maar om lekker tot ontspanning te komen met vrienden. De tijd zal snel uit het oog verloren worden tijdens de handeling van het roken. De gemiddelde duur is ongeveer 30-60 minuten, waardoor dit het ideale tijdsverdrijf is om een avondje heerlijk te chillen met mensen die je goed kent.

Na het zorgvuldig voorbereiden van de schone waterpijp met koud water, het selecteren van een smaakvolle tabak voor de kom en het toevoegen van de houtskool, wordt de aromatische rook borrelend door het water ingeademd. Het water filtert de rook, waardoor een heerlijk genot de keel zal binnendringen.

Een van de vele technieken die gebruikt worden om de ervaring van het waterpijp roken te verbeteren is het toeveoegen van weelderige fruitsmaken en verschillende vloeistoffen zoals fruitsappen of wijn. Zowel klanten als eigenaars van sisha lounges combineren regelmatig de sisha met speciale mengels om zodoende tot een heerlijke individuele rookervaring te komen.

Tips en waarschuwingen

Enkele tips en waarschuwingen die aan beginnende waterpijp gebruikers dienen te worden gegeven zijn de volgende:


- Gebruik altijd de juiste houtskool. Neem nooit het houtskool dat ook wordt gebruikt voor BBQ. Deze is namelijk niet goed gereinigd waardoor er een grote hoeveelheid koolstofmonoxide de longen kan binnendringen met uiteindelijk fatale gevolgen.

- Slechts een zeer kleine hoeveelheid tabak is nodig in de kom. Gooi er niet direct te veel in, een beetje gaat namelijk een aardige poos mee.

-Als de rook of smaak ontbreken, kom dit waarschijnlijk omdat de kolen niet heet genoeg zijn. Steek ze opnieuw aan of vervang ze door nieuwe, verse kolen.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Dirittoallarete to add comments!

Join Dirittoallarete